ÍjászPortál belépés vagy regisztráció egy gombnyomással!

Miért regisztráljak?

Az ÍjászPortál felhasználók azonosítása email alapú. Mivel minden email cím egyedi (minden címből csak egy létezik a világon), ezért egyértelműen azonosítható vele a felhasználó. A nevezések során a rendszer azt is tudja ellenőriznzi, hogy regisztrált-e már valaki az adott versenyre a megadott email címmel.

A felhasználói regisztráció során érvényes email címet kell megadni, amit szükséges aktiválni a regisztráció után, így elkerülhető, hogy egy regisztráció alkalmával rossz email címet adj meg. Így biztosan megkapsz minden olyan értesítést, amit a rendszer vagy a kiíró küld számodra az adott versennyel kapcsolatban (pl. visszaigazolást a nevezésről, a határidők változását vagy egyéb plusz információkat, mint pl. a helyszín változása, stb.)

Miért jó, ha regisztrálok?

Egyrészt, mert biztonságos, másrészt olyan plusz funkciók érhetők el így, mint a nevezés módosítása, törlése, valamint az, hogy amennyiben a verseny betelt és feliratkozol a várólistára, a rendszer a feliratkozás sorrendjében automatikusan áttesz téged a nevezési listára, ha valaki törli a nevezését az adott versenyről, és értesítést kapsz ennek tényéről.

Közösségi fiókkal regisztrálhatok?

Igen. A rendszer egyszerű regisztrációt és bejelentkezést tesz lehetővé, ha rendelkezel Facebook vagy Google fiókkal. Sőt, ha a közösségi oldalakon regisztrált email címed megegyezik azzal az email címmel, amivel korábban regisztráltál az ÍjászPortálra, a két fiókot összekapcsolja, így láthatod minden eddigi nevezésedet az oldalon. Közösségi fiókkal történő regisztráció során nem szükséges a regisztráció aktiválása sem, így egy gombnyomással elérhető számodra a nevezés, annak minden előnyével együtt. Facebookkal vagy Google fiókkal történő regisztrációhoz/bejelentkezéshez kattint a jobboldalon található ikonok egyikére!

Egyszerűbbé válik a nevezés a regisztrációval?

Igen. Mivel a rendszer egyértelműen azonosít Téged, ezért elmenti a legutolsó nevezéskor megadott adataidat is. Így a nevezési űrlapot gyakorlatilag kitöltve kapod, az adatokat csak ellenőrizni szükséges. Ráadásul - regisztrált felhasználóként - nincs szükséged annak igazolására, hogy nem vagy robot.

Mint minden weboldal, az ijaszportal.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az oldal további használatával elfogadod ezeket a sütiket.