envelopeijaszportal@gmail.com phone+36 30 958 72 95

Kedves Íjásztárs!

Az ÍjászPortál azzal a céllal jött létre, hogy naprakész információkkal lássa el a hazai íjászokat, a Magyarországon megrendezésre kerülő íjászversenyek kiírásait egy helyen olvashassák az érdeklődők, és ami még fontosabb: nevezhessenek is egy-egy versenyre az oldalon keresztül.

Jelenleg az oldal nevezési felületként üzemel, melyen az egyesületek közzétehetik versenyeiket, így lehetővé téve az íjászok számára, hogy kényelmesen, "a fotelből" tudjanak regisztrálni az eseményekre.

Tervezzük, hogy oldalunk a felmerülő igények alapján a későbbiekben bővül majd olyan tartalmakkal, amik érdeklődésre tarthatnak számot az íjászok körében.

A meghirdetett versenyekre benevezettek listája az egyesületek számára nemcsak, hogy hozzáférhető, de az íjászok minden szükséges adatával együtt letölthető, és táblázatkezelő programban feldolgozható, ami hatalmas segítség az egyesületeknek, hiszen nem kell telefonhívásokból, e-mailekből vagy szóbeli megkeresésekből összegyűjteni a gyakran hiányos adatokkal elküldött nevezéseket. Minden nevezés egy helyen elérhető.

A nevezők számára az oldal használata nincs regisztrációhoz kötve, de számos előnnyel járhat.

A regisztrált felhasználó az oldalon történt regisztráció után az oldalon megtekintheti a nevezési listát, azt, hogy kik és milyen kategóriában neveztek eddig a versenyekre, sőt, akár kedvezményekben is részesülhet. Tájékoztatást kap a versenyen elérhető férőhelyek számáról, illetve, ha a verseny létszáma korlátozott és pillanatnyilag nincs több elérhető hely, feliratkozhat egy várólistára, ezáltal pedig a megüresedett, időközben lemondott helyekre újra nevezhet.

A regisztráció mind az egyesületek, mind pedig az íjászok számára ingyenes! Reméljük, ezzel nagyban meg tudjuk könnyíteni mind az egyesületek munkáját, mind az íjászok nevezését.

Íjászsikerekben gazdag 2015-ös évet kívánva, íjásztársi üdvözlettel:

Gájer Szilárd - ÍjászPortál