Nevezési lista

NUM Vezetéknév Keresztnév Nevezés időpontja Íjkategória Nyilatkozat
1 Varga Tamás 2018. június 24. nomád Rendelkezem az íjhoz igazodó teljes körű korhű ruházattal (csizma, kaftán, süveg, kiegészítők: szabja, kard, kelevéz, tőr). Vállalom, hogy a verseny után felvonulok a főutcán, a kórház előtti parkhoz, a Pozsonyi csata emlékművéhez, és ott a megemlékezésen részt veszek.
2 Bándli Antal 2018. június 24. nomád Rendelkezem az íjhoz igazodó teljes körű korhű ruházattal (csizma, kaftán, süveg, kiegészítők: szabja, kard, kelevéz, tőr). Vállalom, hogy a verseny után felvonulok a főutcán, a kórház előtti parkhoz, a Pozsonyi csata emlékművéhez, és ott a megemlékezésen részt veszek.
3 Vági György 2018. június 9. longbow Rendelkezem az íjhoz igazodó teljes körű korhű ruházattal (csizma, kaftán, süveg, kiegészítők: szabja, kard, kelevéz, tőr). Vállalom, hogy a verseny után felvonulok a főutcán, a kórház előtti parkhoz, a Pozsonyi csata emlékművéhez, és ott a megemlékezésen részt veszek.
4 Tóth József 2018. június 3. nomád Rendelkezem az íjhoz igazodó teljes körű korhű ruházattal (csizma, kaftán, süveg, kiegészítők: szabja, kard, kelevéz, tőr). Vállalom, hogy a verseny után felvonulok a főutcán, a kórház előtti parkhoz, a Pozsonyi csata emlékművéhez, és ott a megemlékezésen részt veszek.
5 Szentes Imre 2018. június 3. nomád Rendelkezem az íjhoz igazodó teljes körű korhű ruházattal (csizma, kaftán, süveg, kiegészítők: szabja, kard, kelevéz, tőr). Vállalom, hogy a verseny után felvonulok a főutcán, a kórház előtti parkhoz, a Pozsonyi csata emlékművéhez, és ott a megemlékezésen részt veszek.

Mint minden weboldal, az ijaszportal.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az oldal további használatával elfogadod ezeket a sütiket.