Az Íjászportál nevezési oldal (www.ijaszportal.hu) üzemeltetője (Gájer Szilárd, 8700 Marcali, Noszlopy G. u. 123.) az oldalon megjelenített versenykiírások tartalmáért nem vállal büntetőjogi felelősséget. Az oldalon közzétett versenykiírások tartalmáért a kiíró egyesület felelős. A regisztráció során megadott adatokat az oldal fenntartója nem kezeli.

Az adatok megadása önkéntes. A nevezés leadásával (a nevezés gomb megnyomásával) a nevező, illetve az általa megbízott személy elfogadja annak tényét, hogy az adott verseny kiírója kizárólag az általa kiírt versennyel összefüggésben kezeli megadott adatait.

A megadott adatokat kizárólag az adott verseny kiírója látja, ahhoz illetéktelenek az oldal biztonsági beállításainak köszönhetően nem férhetnek hozzá.
A verseny kiírója vállalja, hogy a regisztrációs adatokat harmadik félnek nem adja ki, valamint a regisztrációs adatokat a verseny időpontját követő 1 héten belül törli az oldalról. Amennyiben ezt nem teszi meg, az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot arra, hogy a verseny időpontját követően a regisztráltak adatait törli az oldalról.

Az oldal üzemeltetője sem a verseny kiírójának, sem az oldal más felhasználójának, sem egyéb harmadik félnek semmilyen adatot nem szolgáltat, akkor sem, ha az valamilyen okból az oldalon a kiíró számára nem hozzáférhető vagy törlődött.